|
mersad
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين 9 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 خرداد ماه ، 1389 15:23:51 موضوع مطلب: افزایش حقوق معلمان!!!!!!!!!!!!!! طنز |
|
|
۶۶۶سه تا ۶داره
یعنی چی؟یعنی اینکه بالاخره پس از سه ماه که مدت کمی هم نیست هیئت محترم وزیران تصمیم گرفتند که فقط ۶٪به حقوق کارمندان دولت افزوده شود.این اتفاق تا حدودی قابل پیش بینی بود چون که میزان تورم در کشور عزیز ما ۶٪ !!!!!!!!!!!هست و این نیاز چندانی به تحقیق و تفحص و کارشناسی نداشت.
من دارم به این فکر میکنم که این همه افزایش حقوق رو کجا سرمایه گذاری کنم.پول کمی نیست.فکر کنید ۳۰الی ۳۵هزار تومان حالا اگه به ریال بنویسید ببنید چندتا نقطه داره.خیلی زیاده.
امروز سر جلسه امتحان فکرهای جالبی به نظر میرسید برای اینکه این مبلغ اضافی رو کجا سرمایه گذاری کنم:
۱-میتونم این پول رو تو کار ساخت و ساز سرمایه گذاری کنم.بالاخره آینده نگری بدنیست!!!
۲-تو بورس سرمایه گذاری کنم.
۳-بذارم تو بانک تا سودش رو هر ماه بدون اینکه دست به سیاه و سفید بزنم دریافت کنم. نه اینم خوب نیست اولا تو چرخه ی اقتصاد کار تاثیر منفی داره و دوما سودش پایین هست.خود بانکها وقتی وام میدن سود ۸۰٪میگیرند ولی وقتی ما سرمایه گذاری می کنیم باید سود۱۴٪دریافت کنیم.نه فایده ای نداره
۴-یه موسسه فرهنگی پایه ریزی کنم بالاخره هرچی باشه فرهنگی هستیم دیگه.ولی این هم هزار دردسر داره.تا تایید اداره فرهنگ الی امضای وزارت نفت!!!!خیلی زمان میبره
۵-یه کارگاه کوچک صنعتی راه اندازی کنم.نه این خوب نیست صنعت و تولید کلا ضرر میده بس که مواد اولیه خیلی زیاده و ما هم که اصلا تحریم نشدیم!!!
بالاخره موندم که با این افظایش!!!!حقوق ۶٪ کجا سرمایه گذاری کنم.
از همکاران محطرم اجظانه خاهشمندم بنده را در این امر یاری فرمایند.بسیارسپاسگظارم!!!!
راصتی شما میخاید این افضایش حوقوق رو کوجا ثرمایه قظاری کونید؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|